سومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۲ کد : ۲۳۹۶۴ اخبار دانشکده

سومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دوشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۲۵ ساعت ۱۰ در دفتر ریاست پردیس برگزار گردید.

در آغاز این جلسه که با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مسئول امور پژوهشی، مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت ،مدیران گروههای آموزشی، کارشناس آموزشی و مسئول کتابخانه پردیس برگزار شد، دکتر  جهانی رئیس پردیس ضمن تسلیت شهادت جانسوز ششمین اختر تابناک آسمان امامت، حضرت امام صادق (ع)، از مدیران گروههای آموزشی برای هماهنگی و برگزاری مطلوب دومرحله بازدید دانش آموزان دوره متوسطه از بخشهای مختلف پردیس تقدیر و تشکر نمودند.

در ادامه موارد و درخواستهای آموزشی، طرحها و پیشنهاده های دانشجویان، طرحهای پژوهشی و تعرفه های آزمایشگاهی و اختتام طرحهای تحقیقاتی اساتید در حوزه کارآفرینی مطرح  و بررسی شد.