چهارمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۸ کد : ۲۴۱۵۷ اخبار دانشکده

چهارمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دوشنبه ۱۴۰۲/۰۳/۰۸ ساعت ۱۰ در دفتر ریاست پردیس برگزار گردید.

در آغاز دکتر جهانی رئیس پردیس ضمن تبریک دهه کرامت و همچنین اشاره به سوم خرداد و سالروز آزادی خرمشهر به اعضای شورا خیرمقدم عرض نمودند.

سپس موارد آموزشی مصوب در جلسات گروههای آموزشی ، در خواستهای گروهها، دانشجویان و پیشنهاده های تحصیلات تکمیلی از مواردی بود که توسط دکتر محمودی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس مورد بررسی  و تبادل نظر قرار گرفت.

در بخش پژوهشی دکتر غیاثی مسئول امور پژوهشی پردیس، به بررسی ادامه تعرفه های آزمایشگاهی پرداختند. همچنین اختتام طرح پژوهشی دکتر آذرمی، تصویب طرحهای پژوهشی دکتر پوررضا و دکتر رستم پور از موارد دیگری بود که در این حوزه اطلاع رسانی شد.

در انتهای جلسه دکتر نوعی مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت پردیس به در خواستهای فرصت مطالعاتی دکتر فلاحی و دکتر حمامی، فرصت مطالعاتی دکتر رستم پور اشاره کردند.