انتصاب استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۴ کد : ۲۴۲۵۴ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی جداگانه‌ از سوی دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر منصوب شدند. براین اساس دکتر محمدمهدی ربیعه؛ عضو هیأت علمی گروه آموزشی گیاه‌پزشکی، به عنوان استاد مشاور پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست منصوب شد.

در بخشی از احکام صادر شده از سوی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی واجرائی جنابعالی به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر منصوب می‌شوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشأ خدمات ارزنده‌ای خواهید بود.