ششمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۹ کد : ۲۴۷۴۳ اخبار دانشکده

ششمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پژوهشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۲ مرداد ماه ۱۴۰۲ ساعت ۹:۳۰ در محل دفتر ریاست پردیس برگزار شد.

در آغاز این جلسه که با حضور رئیس، معاون آموزشی، مسئول امورپژوهشی، مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت، مدیران گروههای آموزشی، کارشناس آموزشی و مسئول کتابخانه پردیس تشکیل شد، دکتر جهانی ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع)، از زحمات چشمگیر و شایسته دکتر افخم شعرا در طول سی سال خدمت صادقانه در دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست قدردانی کردند و با آغاز دوره بازنشستگی، برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت نمودند. سپس مصوبات قبلی شوراهای دانشگاه به اطلاع حاضران رسید و در خصوص نامه وزرات جهاد کشاورزی خراسان جنوبی مبنی بر احداث گلخانه و سایت کلکسیون ارقام زرشک و عناب و گل محمدی بحث و تبادل نظر شد. در بخش آموزشی درخواستهای آموزشی و پیشنهاده های رسیده دانشجویان تحصیلات تکمیلی مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه اعلام اختتام طرحهای پژوهشی، درخواست تأمین برق اضطراری برای آزمایشگاههای پردیس جهت رفع مشکل قطع مکرر برق در پردیس برای جلوگیری از نابودی و اتلاف نمونه های آزمایشگاهی دانشجویان تحصیلات تکمیلی از موارد مطرح شده در بخش پژوهشی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آخرین ویرایش۰۳ مرداد ۱۴۰۲