بازدید دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از مراکز نوآوری حوزه کشاورزی در پردیس امیرآباد و باغ امیریه

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۰ کد : ۲۵۲۴۹ اخبار دانشکده

دکتر محمدجواد صدری‌مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری  روز یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲ با سفر به استان خراسان جنوبی و دانشگاه بیرجند از مراکز نوآوری حوزه کشاورزی(ساختمان‌های ماحک ۱ و ماحک ۲ ) در پردیس امیرآباد و باغ امیریه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدجواد صدری‌مهر،  دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری در سفر به استان خراسان جنوبی که به دعوت رئیس دانشگاه بیرجند انجام شد،  پس از بازدید کارخانه نوآوری و مرکز رشد پردیس شهدا ضمن حضور در مزار شهدای گمنام پردیس کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست از مراکز نوآوری حوزه کشاورزی(ساختمان‌های ماحک 1 و ماحک 2 ) در پردیس امیرآباد و باغ امیریه نیز بازدید کرد. وی در این بازدید با ظرفیتها مشکلات و چالشهای زیرساختی این حوزه ها آشنا شد و راهکارهای لازم برای نحوه حمایتها و ... را ارائه کرد.