هشتمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۴ کد : ۲۵۲۶۷ اخبار دانشکده

هشتمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه دهم مهر ۱۴۰۲ با حضور معاون آموزشی، مسئول امور پژوهشی، مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت، مدیران گروه های آموزشی، کارشناس آموزش و مسئول کتابخانه پردیس برگزار شد.

در آغاز جلسه دکتر محمودی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) انتصاب دکتر چزگی به عنوان مدیر گروه آموزشی مرتع وآبخیزداری را نیز تبریک گفتند و برای ایشان آرزوی موفقیت و تندرستی نمودند.

در ادامه در خصوص مصوبات قبلی شوراهای دانشگاه اطلاع رسانی شد. بررسی پیشنهاده ها، طرح های پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اعلام اختتام طرحهای حوزه پژوهشی، اطلاع رسانی در خصوص کارگاههای مربوط به حوزه کارآفرینی، برنامه ریزی برای برگزاری کارگاهها و سخنرانی های هفته پژوهش و بررسی نظرات حاضران پیرامون مسائل جاری آموزشی و پژوهشی و درخواستها از مواردی بود که در این جلسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

آخرین ویرایش۱۰ مهر ۱۴۰۲