نهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۲ کد : ۲۵۴۲۱ اخبار دانشکده

نهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه بیست و چهارم مهر ۱۴۰۲ با حضور رئیس، معاون آموزشی، مسئول امور پژوهشی، مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت، مدیران گروه های آموزشی، کارشناس آموزش و مسئول کتابخانه پردیس برگزار شد.

دکتر جهانی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در آغاز ضمن تبریک و آرزوی موفقیت، ارتقای مرتبه دکتر غیاثی به دانشیاری و انتصاب دکتر چزگی به سمت مدیر گروه آموزشی مرتع و آبخیزداری از حضور پر شور اعضای هیأت علمی پردیس در نشست هم اندیشی و تبـادل نظر اعضای هیأت رئیسه با اعضای هیأت علمی پردیس تقدیر و تشکر کردند.

در ادامه موارد و درخواستهای آموزشی، طرحهای تحقیقاتی دانشجویان،موارد مربوط به بندهای صورتجلسه پژوهشی و کارآفرینی پردیس مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.