دهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۱ کد : ۲۵۷۵۷ اخبار دانشکده

دهمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲ در دفتر ریاست پردیس با حضور اعضای شورا برگزار گردید.

در آغاز این جلسه دکتر جهانی ضمن تبریک انتصاب دکتر غیاثی به سمت مدیر امور آموزشی دانشگاه برای ایشان آرزوی تندرستی و موفقیت نمودند و همچنین از تمامی همکاران و مدیران گروههای آموزشی , کارشناسان آموزشی به ویژه از خانم کمیلی دوست که در برپایی مراسم معارفه دانشجویان نوورود زحمت زیادی را متحمل شدند تقدیر و تشکر کردند. در ادامه از مصوبات شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مواردی را اطلاع رسانی نمودند.

دکتر بخشی معاون اداری و مالی پردیس در خصوص هماهنگی های لازم برای برگزاری اردوها و بازدیدهای علمی دانشجویی و پیگیری تحقق برنامه های سند راهبردی دانشگاه توضیحاتی را ارائه دادند.

در بخش آموزشی نیز دکتر محمودی معاون آموزشی پردیس ضمن تبریک انتصاب دکتر غیاثی و تشکر از زحمات خانم کمیلی دوست موارد آموزشی، درخواستهای گروهها و طرحهای تحقیقاتی دانشجویان را مطرح نمودند.

در ادامه موارد مربوط به بندهای صورتجلسه پژوهشی، اختتام طرحهای پژوهشی، ارسال هر چه سریع تر برنامه های هفته پژوهش از سوی همکاران، اعلام دانشجویان برتر در هفته پژوهش توسط دکتر غیاثی مسئول امور پژوهشی پردیس مطرح گردید. در پایان جلسه موارد کارآفرینی توسط دکتر نوعی مسئول کارآفرینی و برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی پردیس توسط مسئول کتابخانه اطلاع رسانی گردید.