جلسه تبادل نظر در خصوص نظام نامه جامع آموزشی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزارشد.

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۲ کد : ۲۶۰۷۴ اخبار دانشکده

جلسه تبادل نظر در خصوص نظام نامه جامع آموزشی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با حضور هیات رئیسه پردیس، مدیران گروهای آموزشی و کارشناس آموزش روز شنبه ۱۱ آذرماه در محل دفتر ریاست پردیس برگزار شد.

در این جلسه مقرر گردید با توجه به بازبینی رشته ها و سرفصلهای درسی، اجرای این نظام نامه از سال ۱۴۰۳ با تعویق صورت پذیرد. مخالفت در خصوص تجمیع رشته های تحصیلی، اصلاح تعداد دانشگاهها در خصوص جذب دانشجو در رشته های کشاورزی به جای اصلاح رشته های تحصیلی (حذف رشته های کشاورزی از دانشگاههای غیر دولتی)، تناقض مربوط به تعداد ساعات، پذیرش دانشجو در مقطع تحصیلی دکتری صرفاً معدل الف و نخبه، تغییر دوره دکتری تخصصی ۴ ساله از پژوهشی محور به آموزشی - پژوهشی، حذف مقطع کاردانی به دلیل استقبال کم دانشجویان، پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد صرفاً از رشته های گروه های آموزشی کشاورزی و ریاضی فیزیک، در نظر گرفتن برگزاری یک دوره مهارتی به صورت عملی برای دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی، در نظر گرفتن بودجه جهت سال آخر از مواردی بود که مطرح و پیشنهاداتی در این خصوص به تصویب رسید.