در مراسم هفته پژوهش انجام شد؛

تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۷ کد : ۲۶۱۰۲ اخبار دانشکده

مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه بیرجند با تجلیل از دانشجویان دکتری پژوهشگر برتر، اعضای هیأت علمی سرآمد پژوهشی، پژوهشگران برتر و برگزیدگان ارتباط با صنعت روز یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر، با حضور دکتر لامعی، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر محمدرضا میری، عضو هیأت امنا و رئیس اسبق دانشگاه و معاونین دانشگاه برگزار شد.

تجلیل از دانشجویان برتر پژوهشگر

در مراسم تجلیل از ۱۶ دانشجویان دکتری پژوهشگر برتر دانشگاه، از فرزانه گلستانی‌فر، محبوبه سردار، دانشجویان مقطع دکتری دانشکده کشاورزی و مریم مظفرجلالی، دانشجوی دکتری دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست به عنوان دانشجوی برتر تجلیل شد.

تجلیل از سرآمدان پژوهشی

در تجلیل از اعضای هیأت علمی سرآمد پژوهشی، از دکتر محمدحسین امینی‌فرد و دکتر محسن پوررضا بیلندی، به عنوان سرآمدان پژوهشی دانشکده کشاورزی تقدیر شد.

تقدیر از پژوهشگران برتر

در بخش تقدیر از پژوهشگران برتر از دکتر الهام یوسفی روبیات از دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.

برگزیدگان ارتباط با صنعت و کسب رتبه برتر نشریه

از پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دکتر محمدحسن فتحی نسری به عنوان شرکت دانش بنیان برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت و دکتر یوسف رمضانی به جهت کسب رتبه نشریه معرفی شدند.

آخرین ویرایش۱۸ آذر ۱۴۰۲