به همت هسته کارآفرینی پردیس کشاورزی دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

کارگاه آشنایی با گیگالیب و کاربرد پایگاه های استنادی در پژوهش

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۱ کد : ۲۶۴۲۸ اخبار دانشکده

کارگاه آشنایی با گیگالیب و کاربرد پایگاه های استنادی در پژوهش ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی روز شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲ ساعت ۱۲ در آمفی تأتر پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست به همت هسته کارآفرینی پردیس برگزار شد.

در این کارگاه دکتر محمدرضا کیانی عضو هیأت علمی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه بیرجند در خصوص نحوه کار با پایگاه گیگالیب و پایگاه‌های استنادی از جمله SCOPUS – WOS- ISI، راهکارهایی برای شناسایی زمینه‌های پژوهش اعضاء هیأت علمی، شناساسی مجلات هسته، مقالات داغ و جبهه‌های داغ علمی در راستای کمک به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در انتخاب موضوع، ویژگی و اهمیت پایگاههای استنادی و منابع پژوهشی مطالب بسیار مفیدی را ارائه کردند. در پایان دکتر کیانی به سؤالات اعضای هیأت علمی و دانشجویان پاسخ دادند.