نشریه Water Harvesting Research نمایه DOAJ را اخذ کرد

۳۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۲ کد : ۲۸۳۷۳ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشریه Water Harvesting Research که به صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند و با همکاری انجمن علمی سیستم‌های سطوح آبگیر باران ایران منتشر می‌گردد، نمایه DOAJ را اخذ کرد.
نشریه Water Harvesting Research در حوزه استحصال آب و منابع آب مقاله می پذیرد. دکتر یوسف رمضانی، مدیر مسئول، دکتر عباس خاشعی سیوکی، سردبیر و دکتر محمدناظر تهرودی دبیر اجرایی این نشریه هستند. نشریه Water Harvesting Research از سال ۲۰۱۶ تاکنون فعال است.

نمایه مجلات دسترسی آزاد  DOAJ  در سال 2003 توسط دانشگاه لوند کشور سوئد، با 300 مجله دسترسی آزاد راه‌اندازی شد. امروزه این پایگاه داده در برگیرنده 12000 مجله دسترسی آزاد در همه حوزه‌های علمی شامل علوم، تکنولوژی، پزشکی، علوم اجتماعی و انسانی است.