پنجمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۳ کد : ۲۸۷۵۵ اخبار دانشکده

پنجمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۳ با حضور اعضای شورا در دفتر ریاست پردیس برگزار شد.

در آغاز جلسه دکتر مهدی جهانی، رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست آغاز سال تحصیلی جدید، هفته وحدت، میلاد با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) را تبریک گفتند و همچنین برای کارمندان نمونه پردیس نیز آرزوی موفقیت روزافزون داشتند. در ادامه با توجه به برگزاری هفتمین همایش ملی زعفران در دانشگاه بیرجند بر اهتمام هرچه بیشتر در برگزاری مطلوب این همایش تأکید کردند.

موارد آموزشی، درخواستهای گروههای آموزشی و دانشجویی، بررسی طرحهای دانشجویان،در بخش بعدی جلسه توسط دکتر محمودی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس  مطرح و مورد بررسی قرار گرفت .

درخواستهای پژوهشی پردیس و اطلاع رسانی در خصوص اختتام طرحهای پژوهشی توسط دکتر رستم پور مسئول امور پژوهشی پردیس در ادامه این جلسه مطرح شد.

در پایان دکتر نوعی مسئل کارآفرینی پردیس نیز در خصوص کارگاههای برگزار شده و اختتام طرحهای این حوزه توضیحاتی را ایراد نمودند.

آخرین ویرایش۲۷ شهریور ۱۴۰۳