سومین جلسه مجازی شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار گردید.

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۱ کد : ۸۰۴۳ اخبار دانشکده

سومین جلسه مجازی شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در سال جاری، با حضور تمامی اعضای شورای پردیس روز دوشنبه 99/2/29 ساعت 12 به صورت مجازی برگزار گردید. در این جلسه که با حضور اعضای جدید (آقای دکتر سیداحسان غیاثی مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت پردیس، آقای دکتر محسن پوررضا مدیر گروه مهندسی آب، آقای دکتر مسلم رستم‌پور مدیر گروه مرتع و آبخیزداری و خانم دکتر الهام یوسفی‌روبیات مدیر گروه محیط زیست) برگزار گردید آقای دکتر شهیدی رئیس پردیس ضمن خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای این همکاران محترم، از زحمات مدیران قبلی: آقایان دکتر پوررضا مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده کشاورزی، آقای دکتر خاشعی مدیر گروه مهندسی آب، آقای دکتر حاجیانی مدیر گروه محیط زیست و سرپرست گروه مرتع و آقای دکتر رستم‌پور مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه جلسه مسائل و موضوعات جاری پردیس مورد بررسی قرار گرفت.