اولین جلسه ارائه گزارش عملکرد حوزه های ستادی و غیر ستادی در سال ۹۸ در راستای سند چشم انداز پنج ساله در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار گردید.

۰۸ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۲ کد : ۹۹۹۲ اخبار دانشکده

اولین جلسه ارائه عملکرد حوزه های ستادی و غیر ستادی در سال 1398 در راستای سند چشم انداز پنج ساله با حضور جناب آقای دکترحجی پور و اعضای شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه مورخ 1399/07/07 ساعت 12 به صورت مجازی برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر حجی پورضمن تشکر از جناب آقای دکتر بخشی به عنوان نماینده تیم ارزیابی سند چشم انداز دانشگاه در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست جهت گردآوری اطلاعات کامل وجامع، به شرح و بررسی سند چشم انداز پنج ساله دانشگاه و  مراحل ارزیابی عملکرد حوزه ها، دانشکده ها و واحدها پرداخت. مفاهیم کلی این گزارش عبارتند از:

• کل برنامه های عملیاتی در افق چشم انداز
  • تعداد برنامه های در دست اقدام در سال 1398
  • تعدادبرنامه هایی که در سال 1398 کاملاً محقق شده
  • متوسط پیشبرد هریک از برنامه های در دست اقدام (سرعت اجرا)
  • تعداد برنامه های با بیش از 100درصد پیشرفت
  • امتیاز پرکاری (درصد) محاسبه نسبت به کل برنامه ها

کل برنامه های دانشکده کشاورزی 64 مورد و کل برنامه های دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست 19 مورد در سال 1398 اعلام شده است.در پایان جلسه نیز ایشان به سؤالات اعضای شورای پردیس پاسخ دادند.