با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در کارگروه علمی کشاورزی و منابع طبیعی انجام شد؛

جلسه مشورتی نظام‌نامه جامع آموزش کشاورزی و منابع طبیعی

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۵۱۹۹ اخبار دانشکده

جلسه مشورتی نظام‌ نامه جامع آموزش کشاورزی و منابع طبیعی با حضوردکتر حسینی واشان معاون آموزشی، مدیران حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، هیأت رئیسه و مدیران گروههای آموزشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز سه شنبه۱۴۰۲/۰۷/۰۴ برگزار گردید.

در این جلسه رئیس پردیس، معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون اداری و مالی و مسئول امورپژوهشی پردیس مطالبی پیرامون موضوع جلسه مطرح نمودند و سپس مدیران گروههای آموزشی به بیان مشکلات و و نقطه نظرات خود درخصوص نظام نامه کشاورزی و منابع طبیعی پرداختند.

در ادامه جلسه دکتر حسینی واشان پیرامون راه اندازی بورسه صنعتی، جهش علمی و جذب هیأت علمی جدید، اخذ مجوز پذیرش دکتری بیماری شناسی گیاهی، حرکت به سمت راه اندازی شاخه های بین رشته ای، عضویت در کارگروههای وزرارت علوم جهت مشارکت در تدوین سرفصلهای جدید رشته ها،تربیت کاردانهای حرفه ای، تلاش برای پذیرش دکترای حرفه ای دامپزشکی، و آیین نامه جامع آموزشی توضیحات کاملی را ارائه دادند.

دکتر پورشافعی مدیر برنامه ریزی  و توسعه آموزشی دانشگاه نیز در ادامه به در نظر گرفتن نیاز بازار برای ایجاد رشته های بین رشته ای و گنجاندن فرصتها در نظام نامه جامع کشاورزی و منابع طبیعی اشاره کردند.