برگزاری سی و چهارمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۹:۴۷ کد : ۱۴۶۸۹ اخبار دانشکده

سی و چهارمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 1400/07/12 ساعت 12 به صورت مجازی برگزار گردید.

در این جلسه طبق روال جلسات قبل در آغاز دکتر شهیدی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، ضمن تسلیت ایام سوگواری رحلت حضرت رسول (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت حضرت امام رضا (ع) در خصوص موارد مهم از جمله تأکید براطلاع رسانی از طریق پیام رسان های داخلی دانشگاه، تکمیل اطلاعات در سامانه آزمایشگاهی توسط گروههای آموزشی، تکمیل برنامه خدمت اساتید و بارگذاری طرح درس اساتید در سامانه پویااطلاع رسانی کردند.

در بخش آموزشی و پژوهشی نیز موارد مهم پردیس، پروپوزالها و طرحهای پژوهشی توسط دکتر خاشعی معاون آموزشی و دکتر حاجیانی مسئول پژوهشی پردیس  مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر غیاثی مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت پردیس نیز در بخش دیگر این جلسه در خصوص برگزاری کارگاه آموزشی برنامه نویسی پایتون (Python) توسط دکتر خاشعی اطلاع رسانی کردند و همچنین به دوره های کد دار فنی و حرفه ای با قابلیت ارائه گواهی  و تأثیر این دوره ها در ارتقای شاخصهای کارآفرینی اشاره کردند.

در پایان جلسه نیز تاریخ و زمان برگزاری چهارمین جلسه مجازی کافه کتاب پردیس برای دوشنبه 1400/07/19 ساعت 12 با بحث و بررسی پیرامون کتاب چرا درمانده ایم؟ (جامعه شناسی خودمانی) تألیف حسن نراقی مورد موافقت قرار گرفت.