برگزاری سی و پنجمین جلسه مجازی شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۶ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۶ کد : ۱۴۹۰۹ اخبار دانشکده

سی و پنجمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 1400/07/26 ساعت 12:15 به صورت مجازی برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه که با حضور اعضای شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد، دکتر شهیدی رئیس پردیس ضمن تبریک اعیاد پیش رو از کلیه کارکنان و اعضای هیأت علمی دعوت کردند تا در جشن میلاد باسعادت حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت حضرت امام جعفر صادق(ع) در مسجد حضرت ولی عصر پردیس روز چهارشنبه 1400/07/28 ساعت 7 الی 8 حضور یابند.

. سپس دکتر خاشعی معاون آموزشی ضمن تأکید بر برگزاری جلسات معارفه دانشجویان نوورود بر لزوم برنامه ریزی در این خصوص اشاره کردند همچنین از گروههای مختلف آموزشی درخواست کردند که در ایجاد و تأسیس رشته های جدید که عامل پیشرفت و توسعه پردیس کشاورزی است توجه ویژه ای داشته باشند. در ادامه دکتر حاجیانی مسئول امور پژوهشی  پردیس پس از بررسی پروپوزالها، طرحها و تألیفات پردیس از تأسیس مجله پژوهش های خشکسالی و تغییر اقلیم خبر داد. مدیر مسئول این مجله دکتر یعقوب زاده، سردبیر دکتر اکبر پور و دکتر آذرمی به عنوان مدیر داخلی مجله معرفی شدند.

در پایان دکتر بخشی معاون اداری و مالی پردیس به سوالات مربوط این حوزه پاسخ دادند.