برگزاری جلسه دفاع اولین دانشجوی بین‌الملل گروه گیاهپزشکی و علوم باغبانی دانشکده کشاورزی

۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۳ کد : ۱۹۰۷۰ اخبار دانشکده

جلسه دفاع اولین دانشجوی بین‌الملل گروه گیاهپزشکی و علوم باغبانی دانشکده کشاورزی روز چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۳/۲۵ در محل آمفی تأتر برگزار گردید.
آقای محمداشرف نورزی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته بیماری شناسی گیاهی تحت راهنمایی آقایان دکتر عباس محمدی (عضو هیٔت علمی گروه گیاه پزشکی) و  دکتر حسین حمامی(عضو هیٔت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات)  به عنوان اولین دانشجوی بین الملل گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی، از پایان نامه‌ی خود با عنوان (( جداسازی و شناسایی برخی ترکیبات باکتریایی موثر بر Fusarium solani در منطقه بیرجند )) دفاع نمود. هدف از پایان نامه‌ی ایشان جداسازی باکتری های کنترل کننده بیمارگرهای قارچی و شناسایی ترکیبات مفید تولید شده توسط آنها بود. اثر این باکتری ها بر روی رشد دو علف هرز و دو گیاه زراعی در شرایط گلخانه نیز بررسی گردید. چاپ دو مقاله همایشی و ثبت دو توالی ژن در بانک ژن NCBI ازنتایج تخقیق ایشان بوده است. یادگیری روش های متنوع کار با میکروارگانیزم ها از جمله قارچ ها و باکتری ها، انجام آزمایشات گلخانه ای، آشنایی و یادگیری روش های مولکولی مطالعه‌ی قارچ ها و باکتری، حاصل تلاش دو ساله‌ی ایشان بوده است.