برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورود گروه مهندسی مرتع وآبخیزداری

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۵۴۰۱ اخبار دانشکده

مراسم معارفه مجازی دانشجویان نوورود گروه مهندسی مرتع و آبخیزداری روز دوشنبه 1400/08/17 ساعت 18 با حضور هیأت رئیسه محترم پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و اعضای محترم هیأت علمی گروه به صورت مجازی در سامانه وبینار دانشگاه برگزار شد. در این جلسه دکتر شهیدی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ضمن تبریک به دانشجوبان نوورود، به معرفی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، امکانات و توانمندی های آن پرداختند. در ادامه دکتر خاشعی معاون آموزشی ودکترفلاحی مسئول امور پژوهشی پردیس برخی از مهمترین آیین نامه ها و فرآیندهای آموزشی و پژوهشی را بیان کردند. در انتها پس از معرفی اساتید و اعضای هیأت علمی گروه توسط دکتر رستم پور مدیر گروه آموزشی مرتع و آبخیزداری هرکدام از اساتید با دانشجویان صحبت کوتاهی داشتند.