برگزاری جلسه‌ ایجاد ارتباط و تفاهم‌نامه بین گروه طب سنتی و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۲ کد : ۱۵۴۳۶ اخبار دانشکده

جلسه‌ای به منظور ایجاد ارتباط و تفاهم‌نامه بین گروه طب سنتی و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، روز چهارشنبه 1400/08/19 در محل سالن آمفی‌تئاتر پردیس برگزار گردید. در این جلسه دکتر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند ضمن خیر مقدم به میهمانان و حاضرین در جلسه، بر لزوم ارتباط بین جوامع علمی تأکید و خواهان شناخت پتانسیل‌های پژوهشی در دانشگاه شدند در ادامه دکتر شهیدی رئیس پردیس، ضمن خوشامدگویی خلاصه ای از پتانسیل های پردیس و امکانات آزمایشگاهی آن را بیان فرمودند سپس دکتر محمدعلی بهدانی مدیر گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند به بیان لزوم توجه به داروسازی در بخش فناوری گیاهان دارویی در دانشگاه پرداخته و خواهان توجه بیشتر به گیاه دارویی زعفران و برگزاری همایش‌های مشترک بین دو دانشگاه در این خصوص شدند. در ادامه  دکتر شکری عضو هیأت علمی گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی با عنایت به راه‌اندازی رشته PHD طب سنتی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خواهان مساعدت و همکاری علمی و پژوهشی در دانشگاه شدند. سپس با همراهی مدیران پردیس بازدیدی از آزمایشگاه گروه پژوهشی زعفران، آزمایشگاه لایسیمتری، آزمایشگاه هرباریوم و تجهیزات آزمایشگاه تغذیه دام و محیط زیست به عمل آمد.