مراسم تقدیر از کارکنان کتابخانه پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۳ کد : ۱۵۵۴۲ اخبار دانشکده

همزمان با آغاز هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار، مراسم تقدیر کارکنان کتابخانه پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 1400/08/24 ساعت 10 در محل کتابخانه پردیس برگزار گردید.

در آغاز این جلسه که با حضور هیأت رئیسه پردیس، اعضای هیأت علمی و کارکنان پردیس برگزار شد، دکتر شهیدی ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی از زحمات کارکنان کتابخانه پردیس تقدیر و تشکر نمود، و با یادآوری اولین جلسه کافه کتاب و حضور گرم همکاران فرهیخته پردیس بر برگزاری مستمر این جلسات تأکید کردند . در ادامه سیده زهرا کمال پور سرپرست کتابخانه ضمن تشکر از توجه و حضور گرم میهمانان حاضر در جلسه،  هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار را تبریک گفت و توضیحاتی در باب کتابخانه دیجیتال و ورود اطلاعات پایان نامه ها در این سامانه ارائه کرد. همچنین از تلاشها و زحمات بیدریغ خانم چاجی در امر الصاق تگ حفاظتی کتب موجود کتابخانه تقدیر و تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد که در سال آینده با حمایتهای حوزه اداری و مالی و تأمین اعتبار برای خرید سیستم حفاظتی در بحث خدمت رسانی به دانشجویان و همکاران دانشگاه و تکریم ارباب رجوع بتوان گامهای بلندی برداشت.

در پایان این مراسم هدایایی به رسم یادبود به پرسنل کتابخانه اهدا شد.