مراسم یادبود دانشجوی فقید «بیتا بنی اسد» در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد
مراسم یادبود دانشجوی مرحومه بیتا بنیاسد، با حضور هیأت رئیسه پردیس، مدیر و معاون مدیر امور دانشجویی، مدیران گروهها، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.
در آغاز مراسم، آیاتی چند از کلامالله مجید تلاوت شد و سپس دکتر حسین خزیمهنژاد، مدیر گروه علوم و مهندسی آب، ضمن خوشامدگویی و قدردانی از حضور حاضران، پیام تسلیت دکتر احمد خامسان، سرپرست دانشگاه بیرجند را ابلاغ کرد.
وی در سخنانی، مرحومه بنیاسد را دانشجویی فعال، متواضع و خوشاخلاق توصیف کرد و فقدان او را ضایعهای اندوهبار برای خانواده دانشگاه دانست.
وی همچنین با ابراز تأسف از سانحه دلخراش رانندگی که منجر به درگذشت این دانشجوی عزیز شد، این ضایعه را فقدانی جبرانناپذیر توصیف کرد.
در ادامه، حجتالاسلام اسداللهی با بزرگداشت یاد و خاطره این دانشجوی فقید، برای او طلب آمرزش و مغفرت الهی نمود. وی با استناد به آیه شریفه «وَلِکُلِّ أُمَّةٍ أَجَلٌ فَإِذَا جَاءَ أَجَلُهُمْ لَا یَسْتَأْخِرُونَ سَاعَةً وَلَا یَسْتَقْدِمُونَ» به کوتاهی عمر و ضرورت بهرهمندی از فرصتهای ارزشمند زندگی اشاره کرد و یادآور شد که انسان باید از حوادث دنیوی عبرت گرفته و خود را برای حیات جاودان آماده سازد.
در پایان مراسم، حاضران با قرائت فاتحه و دعا، یاد و خاطره آن مرحومه را گرامی داشته و برای خانواده محترم وی آرزوی صبر و شکیبایی کردند.