ورود دانشگاه بیرجند به کنسرسیوم بین المللی متشکل از دانشگاههای آلمان و قطر

به همت جناب آقای دکتر پوررضا بیلندی صورت پذیرفت
۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۲۰۱۹ اخبار
تعداد بازدید:۵۷۶
به همت جناب آقای دکتر پوررضا بیلندی صورت پذیرفت: ورود دانشگاه بیرجند به کنسرسیوم بین المللی متشکل از دانشگاههای آلمان و قطر

جناب آقای دکتر پوررضا بیلندی به همراه تیم پر تلاشی از اعضای محترم هیات علمی، در راستای ایجاد ارتباط با دانشگاه‌ها و سازمان‌ها و مراکز پژوهشی علمی بین‌المللی به منظور شناساندن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه بیرجند، گسترش همکاری‌های دو جانبه آموزشی، پژوهشی و فناوری با کشورهای جهان، همکاری در تبادل استاد و دانشجو با خارج از کشور، و ارتقاء رتبه دانشگاه در پایگاه‌های ملی و بین‌المللی، پروژه ای را با عنوان "بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)" با همکاری چندین مؤسسه و دانشگاه بین المللی از آلمان و قطر به ثبت رسانده اند.

به همت و پشتکار جناب آقای دکتر پوررضا بیلندی، عضو هیات علمی، دانشگاه بیرجند موفق شد به کنسرسیومی وارد شود که متشکل از دانشگاه صنعتی برلین (جز 100 دانشگاه اول دنیا)، دانشگاه دولتی قطر (تنها دانشگاه دولتی کشور قطر و جز 400 دانشگاه اول دنیا)، و دو موسسه فنی-مهندسی و آموزشی آلمانی است. لازم بذکر است که دانشگاه بیرجند در رقابت با دانشگاه ها و مؤسسات قدرتمند داخلی و خارجی توانست وارد این همکاری بین المللی گردد.

جناب آقای دکتر پوررضا بیلندی، عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به عنوان مسئول پروژه و نماینده از دانشگاه بیرجند (طرف ایرانی پروژه) پیشنهاد دعوت از 4 تن از همکاران اعضای هیئت علمی گروه های علوم و مهندسی آب (آقایان دکتر شهیدی و دکتر خاشعی)، زراعت و اصلاح نباتات (آقای دکتر بهدانی) و همچنین منابع طبیعی و آبخیزداری (آقای دکتر معماریان) به عنوان همکار را به رئیس کنسرسیوم معرفی کردند. جناب آقای دکتر محسن پوررضا بیلندی ابراز امیدواری کرد که ماحصل این همکاری علمی منجر به انتقال تکنولوژی، یافتن راه حل های پایدار و اجرایی در خصوص استفاده از آبهای نامتعارف برای کشت زعفران (بعنوان محصول استراتژیک خراسان جنوبی) و همچنین همکاری های بعدی در قالب تفاهم نامه هایی بین طرف های این کنسرسیوم گردد.

 

آخرین ویرایش۲۶ بهمن ۱۳۹۹