اخبار

عقد دو تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه‌های آشنا و میوند کشور افغانستان

تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی، مهارتی و فناوری بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه‌های آشنا و میوند کشور افغانستان روز شنبه ۱۰ دی ۱۴۰۱ به امضا رؤسای این دانشگاها رسید.

ادامه مطلب
شرکت نماینده امور کنسولی دانشگاه در چهارمین نشست توجیهی آموزشی مسئولان امور کنسولی ادارات بین الملل دانشگاه های کشور

چهارمین نشست توجیهی آموزشی مسئولان امور کنسولی ادارات بین الملل دانشگاه های کشور، سه شنبه اول آذرماه با حضور معاون بورس و امور دانشجویان بین الملل سازمان امور دانشجویان کشور و معاون امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد مشهد برگزار شد. نماینده امور کنسولی دانشگاه بیرجند نیز در این نشست حضور یافت.

سفیر قرقیزستان با اساتید و نخبگان دانشگاهی خراسان جنوبی دیدار کرد

سفیر قرقیزستان در ایران، شامگاه شنبه ۵ آذر ۱۴۰۱ ضمن دیدار با اعضای هیأت علمی و نخبگان استان در دانشگاه بیرجند، از تجهیزات و امکانات علمی و پژوهشی دانشگاه بیرجند بازدید کرد. وی در این جلسه گفت: برای تعامل با خراسان جنوبی در طرح‌های زیادی با استاندار به توافق رسیدم که برنامه و فعالیت‌های ما با حمایت‌های علمی دانشگاه‌های این استان ادامه می‌یابد.