امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه معدن و زمین شناسی هانوی کشور ویتنام

۰۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۶ کد : ۲۶۷۲۲ اخبار اخبار برگزیده
تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و فناوری بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه معدن و زمین شناسی هانوی کشور ویتنام به امضای دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند و Prof. Tran Thanh Hai رئیس دانشگاه معدن و زمین شناسی هانوی کشور ویتنام رسید.

دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه بیرجند، در راستای افزایش تعاملات علمی بین المللی در حوزه های مختلف علمی و پژوهشی،  تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه معدن و زمین شناسی هانوی کشور ویتنام به امضای روسای دو دانشگاه رساند. لازم به ذکر است که رایزنی‌ها جهت عملیاتی کردن مفاد این تفاهم‌نامه در دو دانشگاه در دست انجام است و اطلاع رسانی‌های لازم جهت کسب نظرات و پیشنهادات اعضای هیات علمی و دانشجویان در همین راسته انجام شده است.

کلید واژه ها: تفاهم نامه دانشگاه بیرجند ویتنام معدن زمین شناسی هانوی همکاری علمی