جلسه هم‌اندیشی با نمایندگان دانشجویان غیرایرانی

جلسه هم‌اندیشی با نمایندگان دانشجویان غیرایرانی دانشگاه بیرجند در حوزه امور دانشجویی با حضور جناب آقای دکتر تقی‌پور رئیس و جناب آقای حسینی کارشناس امور دانشجویی دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه، جناب آقای عبدالرقیب حقیارنماینده دانشجویان تحصیلات تکمیلی و جناب آقای نعمت الله دانشور نماینده دانشجویان مقطع کارشناسی در دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه بیرجند در روز چهارشنبه مورخ 29 اردیبهشت 1400 با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد. در این جلسه موضوعاتی زیر مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت:

1. روش‌های موثر تبلیغات جهت جذب حداکثری متقاضیان ادامه تحصیل از کشور جمهوری اسلامی افغانستان
  2. نحوه تعامل هرچه بیشتر دانشگاه بیرجند با وزارت‌خانه‌های معارف و تحصیلات عالی در کشور جمهوری اسلامی افغانستان
  3. تشریح وظایف نماینده دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی
  4. تشریح وظایف نماینده دانشجویان مقطع کارشناسی
  5. بررسی راه‌کارهای تعاملی بین دانشجویان غیرایرانی
  6. بررسی نیازهای مرتبط با امور دانشجویی دانشجویان غیرایرانی

در ادامه مقرر گردید، با همت نمایندگان محترم دانشجویی و جمع‌بندی نیازهای آموزشی، رفاهی، اجتماعی و کنسولی از سوی ایشان جلسه دیگری با حضور مسئول امور کنسولی استان خراسان جنوبی در راستای رفع نیازهای دانشجویان در آینده نزدیک برگزار شود.

امید است با همکاری همه دانشجویان عزیز و محترم غیرایرانی و همچنین کمک شبانه روزی مسئولین محترم دانشگاه بیرجند و استان خراسان جنوبی محیطی امن، کم استرس، علمی و پرنشاط برای دانشجویان و متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه بیرجند فراهم شود.