انتصاب معاون گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغی دکتر محمدرضا رضائیان دلوئی را به سمت معاون گروه همکاری های علمی و بین المللی  دانشگاه بیرجند منصوب کرد.

مراسم معارفه دکتر رضائیان صبح پنج شنبه 29 آذر97 با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر حسین نویدی نیا رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی و دکتر محسن فرشاد رئیس دفتر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمدرضا رضائیان دلوئی استادیار گروه زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند و دانش‌آموخته اولین دوره دکتری رشته مطالعات ترجمه در ایران (1395) است.

از جمله سوابق علمی و اجرائی وی می توان به ارائه 8 مقاله در همایش‌های علمی، چاپ 6 مقاله در نشریات علمی، ترجمه 2 عنوان کتاب، ویرایش 3 عنوان کتاب، مدرس 6 کارگاه آموزشی، دبیر اجرائی 3 همایش ملی، عضویت در هیئت مشاوران فصلنامه علمی ـ پژوهشی مطالعات ترجمه، کسب رتبه اول دوره کارشناسی، کسب رتبه چهارم دوره کارشناسی ارشد و رتبه 2 کشوری آزمون دکتری، عضو بنیاد ملی نخبگان، و استاد مشاور فرهنگی انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه بیرجند و تدریس پاره‌وقت در گروه مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی (1390 ـ 1395) اشاره کرد.