امضا توافق نامه اجرایی دانشگاه بیرجند با دانشگاه ابن سینا کشور افعانستان

توافق نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه ابن سینا افغانستان به دنبال مذاکراتی که طی یک سال گذشته بین دو دانشگاه انجام شده بود برای توسعه همکاری های علمی و فناوری بین دو دانشگاه تنظیم و مبادله شد.

در راستای بازدید رئیس دانشگاه ابن سینا افغانستان از دانشگاه بیرجند، تفاهم‌نامه همکاری بین دو دانشگاه درباره تبادل استاد و دانشجو، همکاری در زمینه آموزشی، پژوهشی و فناوری منعقد شد.

این توافق نامه به همت دفتر روابط بین الملل دانشگاه در راستای پروژه بین المللی سازی دانشگاه بیرجند و همچینین بهره مندی ار حسن همجواری بعد ار حدود شش ماه مذاکره به ثمر نشست.

شایان ذکر است که در نشست روسای دانشگاه های افغانستان که چندی قبل در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دو دانشگاه  به امضا رسید و پس از تلاش ها و مذاکرات مدیر امور بین الملل دانشگاه، این تفاهم نامه تبدیل به توافق نامه اجرایی گردید