دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با دانشجویان افغاستانی

مسئول دفتر نهاد رهبری با دانشجویان افغانستانی دانشگاه در خوابگاه فجر دیدار و گفتگو کرد.
دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با دانشجویان افغاستانی

حجت‌الاسلام جعفری مسئول نهاد رهبری دانشگاه بیرجند با اشاره به لزوم رشد بعد علمی و معنوی گفت: انسان تمام عیار و ارزشی می تواند اثرگذار باشد.

حجه الاسلام والمسلمین جعفری افزود : فاطمیون  افغانستان  در دفاع از حرم اهل بیت (ع) نقش موثری داشتند.

مسئو ل نهاد رهبری ضمن اشاره به انقلاب اسلامی و نقش امام خمینی «ره» در به ثمر رساندن آن گفت ؛ انسانی که امید به خدا دارد و خدا را حاکم می داند خداوند نیز  محبت او رادر دل‌ها نهادینه می‌کند.

وی گفت : امام خمینی در زمان یک فقیه، مفسر ، فیلسوف و عارف تمام عیار بود که توانست انقلاب را به جهان صادر کند و دنیا را دگرگون نماید.

حجه‌الاسلام والمسلمین جعفری گفت: مکتبی که سرچشمه آن اسلام ناب باشد دچار انحراف نمی‌شود. به عنوان مثال، سردمداران کشور عربستان به دلیل انحراف از آموزه های اصیل اسلامی، اسیر دام‌های آمریکا شده‌اند و در این عصر، به مانند گاو شیردهی بازیچه دست آمریکا شده و تنها در جهت منافع غربیان عمل می کنند.

دراین نشست صمیمی دانشجویان افغانستانی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در موضوعات مختلف مطرح نمودند.

در پایان به دانشجویان ورودی حاضر در این جلسه  یک جلد کلام الله قرآن مجید اهدا گردید.