امضا تفاهم نامه همکاری‌ بین دانشگاه بیرجند و مؤسسه مطالعات و تحقیقات بین‌الملل ابرار معاصر تهران

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۵۴۰۱ اخبار
​​​​​​​ تفاهم نامه همکاری‌ بین دانشگاه بیرجند و مؤسسه مطالعات و تحقیقات بین‌الملل ابرار معاصر تهران امروز دوشنبه ۲۷ آبان با حضور دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند و دکتر عابد اکبری مدیر مؤسسه مطالعات و تحقیقات بین‌الملل ابرار معاصر تهران امضا شد.

این تفاهم‌نامه به منظور ایجاد، گسترش، همفکری و همکاری‌های آموزشی- پژوهشی بین دانشگاه بیرجند و مؤسسه مطالعات و تحقیقات بین‌الملل ابرار معاصر تهران به امضاء رسید.

تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره‌ای مصوب در مقاطع تحصیلی مختلف، ارائه سمینارها، دوره‌های تخصصی و کارهای آموزشی کوتاه مدت، تدوین و تألیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آنها از جمله مفاد این تفاهم‌نامه می‌باشد.

آخرین ویرایش۲۸ آبان ۱۳۹۸