انتصاب مسئول گروه پژوهشی خشکسالی و تغییر اقلیم

۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۶ کد : ۱۰۵۳۶ اخبار آخرین اخبار
طی ابلاغی از سوی دکتر حمیدرضا نجفی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، دکتر مصطفی یعقوب‌زاده، عضو هیأت ‏علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب به سمت مسئول گروه پژوهشی خشکسالی و تغییر اقلیم منصوب شد.‏
انتصاب مسئول گروه پژوهشی خشکسالی و تغییر اقلیم

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، بازگشت به نامه شماره 6185/د/1399 مورخ 99/4/31 مسئول امور ‏پژوهشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و موافقت شورای پژوهشی دانشگاه با تاسیس گروه پژوهشی ‏خشکسالی و تغییر اقلیم در جلسه مورخ 99/5/1 ، به موجب این ابلاغ به عنـوان مسئول گروه پژوهشی خشکسالی و تغییر ‏اقلیم منصوب می‌شویـد. بـدیهی است مطابق آیین نامه گروه‌های پژوهشی نسبت به ارائه عملکرد سالانه از تاریخ این ابلاغ به ‏معاونت پژوهشی اقدام خواهید کرد.‌‎ ‎امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال و مساعدت همکاران محترم در پیشبرد ‏اهداف پژوهشی گروه مذکور موفق باشید.‏
گروه پژوهشی خشکسالی و تغییراقلیم با هدف انجام و ارائه پژوهشهای کاربردی برای مقابله با خشکسالی و روشهای سازگاری با تغییراقلیم تاسیس شده است.
انجام پژوهش های کاربردی در جهت مدیریت جامع خشکسالی، ترویج و آموزش یافته های پژوهش های انجام شده در زمینه خشکسالی، کمک در تنظیم برنامه‌های توسعه ملی استان با رویکرد سازگاری با اقلیم، کمک به حل مسائل و مشکالت ناشی از خشکسالی استان در زمینه‌های کشاورزی، فنی ـ مهندسی، دامپزشکی، اقتصادی و اجتماعی، همکاری با مراکز آموزش عالی، مؤسسات پژوهشی و سازمان‌های اجرایی در زمینههای فوق الذکر،  آموزش و مشاوره دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی در زمینه تحولات علمی جدید و روش‌های نوین و ارتقای سطح تحقیقات دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی ، کنترل و کاهش اثرات خشکسالی و تغییراقلیم و پیشنهاد اصلاح سیاست‌های بخش‌های اجرایی و پژوهشی کشاورزی بر اساس یافته‌های تحقیقاتی، بررسی برنامه‌های سازگاری با تغییر اقلیم در استان و اثرات آن بر منابع آب، کشاورزی و منابع طبیعی و جوامع روستایی ، ارائه راهکارهای مناسب در زمینه کاهش اثرات خشکسالی درجهت حفظ روند تولیدات کشاورزی و حفظ و توسعه منابع طبیعی وجوامع روستایی به سازمان‌های اجرایی ، ایجاد بانک اطلاعات تولیدات گیاهی، باغی، آفات و سموم و علوفه مقاوم و متحمل به خشکی و کم آبی، تعیین روش‌های شناسایی، استحصال و ذخیره‌سازی آب باران و آب‌های غیرمتعارف برای استفاده در شرایط تأسیس مجلات خشکسالی، تولید ارقام مقاوم به خشکی و شوری در کشاورزی و منابع طبیعی و تولید و بومی سازی بذور مناسب، تعیین الگوی کشت، نوع کشت و سطح کشت محصولات منطقه متناسب با شرایط خشکسالی،  ارتباط مستقیم با مدیریت بحران استانداری و دولت برای مقابله با خشکسالی منطقه و ارائه راهکارهای منطقی و عملی بخشی از اهداف این گروه است.

دکتر یعقوب‌زاده استادیار گروه علوم و مهندسی آب دانشکده کشورزی است . وی در سال 1394 دکتری خود را در رشته ‏آبیاری و زهکشی از دانشگاه شهید چمران اهواز دریافت کرد.‏
ارائه 15 مقاله همایشی و 18 مقاله در نشریات علمی و پژوهشی بخشی از سوابق پژوهشی وی است. ‏

مشاهده رزومه دکتر یعقوب‌زاده

آخرین ویرایش۲۱ آبان ۱۳۹۹