برگزاری دومین جلسه کمیته فناوری و نوآوری استان خراسان جنوبی

۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۴ کد : ۱۲۳۸۵ اخبار اخبار برگزیده آخرین اخبار
دومین جلسه کمیته فناوری و نوآوری استان خراسان جنوبی به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری دومین جلسه کمیته فناوری و نوآوری استان خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین جلسه کمیته فناوری و نوآوری استان خراسان جنوبی به میزبانی دانشگاه بیرجند روز سه‌شنبه 19 اسفند 1399 به صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه  درباره شرح وظایف و اعتبارات لازم کمیته اصلی فناوری و نوآوری خراسان جنوبی بحث و تبادل نظر شد. همچنین براساس رأی گیری انجام شده، معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی(دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری)،  سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان،  دانشگاه بیرجند (دبیر کمیته)،  پارک علم و فناوری استان، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان، اداره کل آموزش و پرورش و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی به‌عنوان اعضای کمیته اصلی انتخاب شدند.