برگزاری جلسه معاون و مدیران حوزه پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه با هیأت رئیسه پردیس علوم پایه

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۱ کد : ۱۴۳۷۸ اخبار آخرین اخبار
جلسه معاون و مدیران حوزه پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه با هیأت رئیسه پردیس علوم پایه برگزار شد.
برگزاری جلسه معاون و مدیران حوزه پژوهش، فناوری و نوآوری  دانشگاه با هیأت رئیسه پردیس علوم پایه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه معاون و مدیران حوزه پژوهش، فناوری و نوآوری  دانشگاه با هیأت رئیسه پردیس علوم پایه روز دوشنبه 22 شهریور 1400در دفتر ریاست پردیس علوم پایه برگزار شد.
در این جلسه درباره مسائل مختلف پژوهشی پردیس علوم پایه از جمله: نحوه تخفیف و هزینه کرد صندوق اعتبار دانشجویی، زمان واریز اعتبار پژوهانه 1400، آئین نامه مربوط به دانشجویان پسا دکترا، اعتبارات خرید تجهیزات ایران ساخت، نحوه تخصیص گرنت به آنالیز و مواد مصرفی متناسب با هر رشته آموزشی، و همچنین مسائل مربوط به تجهیز و تکمیل آزمایشگاه های تحقیقاتی گروه های آموزشی فیزیک، زمین شناسی و زیست شناسی بحث و تبادل نظر گردید.