انتصاب مسـئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت و مسئول امور پژوهشی دانشکده فنی فردوس

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۵۴۱۴ اخبار آخرین اخبار
براساس ابلاغی از سوی دکتر حمیدرضا نجفی، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری، دکتر مرتضی قائدی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق دانشکده فنی فردوس به مدت دوسال به عنوان مسـئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت و مسئول امور پژوهشی دانشکده فنی فردوس منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ به پیشـنهاد ریاست محترم دانشـکده فنی فردوس به موجب این ابلاغ از تـاریخ17 آبان 1400 به مدت دوسال به عنوان مسـئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت دانشکده فنی فردوس منصوب می‌شوید. لازم به ذکر است که مسئولیت امور پژوهشی در دانشکده نیز با حفظ سمت بر عهده جناب‌عالی خواهد بود. توفیق روزافزون شما را در انجام امور محوله از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر  قائدی، استادیار گروه برق دانشکده فنی فردوس است.