برگزاری جلسه تکریم و معارفه رؤسای کتابخانه مرکزی و گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت

۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۹ کد : ۴۴۸۷ اخبار آخرین اخبار
جلسه تکریم و معارفه رئیس کتابخانه مرکزی و رئیس گروه کارآفرینی دانشگاه، امروز شنبه ۲۳ شهریور۱۳۹۸ در محل معاونت پژوهشی و فناوری برگزار شد.
برگزاری جلسه تکریم و معارفه  رؤسای کتابخانه مرکزی و گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند با اشاره به ایجاد زیست بوم کارآفرینی و راه‌اندازی مرکز شتابدهی و نوآوری دانشگاه در دوره مسئولیت دکتر ناصر ولی پور مطلق، از زحمات و تلاش های وی قدردانی و از دکتر علی سعیدی بابت قبول مسئولیت تشکر کرد.
دکتر نجفی در ادامه راه اندازی بخش روشن‌‌دلان و برنامه کافه‌کتاب را ازجمله فعالیت های قابل تقدیر دکتر لیلی سیفی عنوان کرد و موفقیت وی را حاصل تجربه و تخصص وی در این زمینه دانست. وی از تلاش‌های دکتر سیفی تشکر و برای دکتر مجید جامی‌الاحمدی آرزوی موفقیت کرد.
گفتنی است دکتر سعیدی و دکتر جامی‌الاحمدی طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند به عنوان رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه منصوب شدند.

آخرین ویرایش۲۳ مهر ۱۳۹۸