تست و راه اندازی آزمایشی مرکز تلفنی تحت شبکه (VOIP) دانشگاه بیرجند

۱۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۵ کد : ۴۷۷۱ اخبار اخبار برگزیده آخرین اخبار
تست و راه اندازی آزمایشی مرکز تلفنی تحت شبکه (VOIP) دانشگاه بیرجند

از ابتدای مهر ماه سال جاری این سامانه جدید بر اساس فناوری VOIP (انتقال صوت بر بستر شبکه) بصورت آزمایشی مورد راه اندازی و تست قرار گرفت.تجهیزات سخت افزاری این سامانه با هزینه 1.6میلیارد ریال خریداری شد و در ابتدای سال جاری در محل ساختمان فناوری اطلاعات نصب گردید.

همچنین در فاز اول اجرای این پروژه پس از خریداری 320 گوشی مخصوص با اعتبار 2.5 میلیارد ریال عملیات راه اندازی و تست اولیه آن با موفقیت به اتمام رسید.

لازم به توضیح می باشد در آینده‌ای نزدیک برای تجهیز سایر بخش‌‎های دانشگاه ضمن توزیع گوشی‌ها و آماده سازی زیر ساخت‌های لازم کل پردیس شوکت آباد به این سامانه مجهز خواهد شد.

با استفاده از این سامانه، مشکلات جابجایی خطوط تلفن داخلی و همچنین محدودیت تعداد خطوط بر‌طرف می‌شود و امکان تماس تلفنی از خارج دانشگاه با سر شماره چهار رقمی 3102 امکان پذیر می باشد و با شماره گیری شماره های داخلی در ادامه این سر شماره امکان ارتباط مستقیم با کلیه شماره های داخلی دانشگاه امکان پذیر می باشد.

آخرین ویرایش۲۳ مهر ۱۳۹۸