ارائه گزارش فعالیت‌های مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند به معاون علمی و فناوری رئیس جمهور

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۴ کد : ۶۱۹۷ اخبار اخبار برگزیده آخرین اخبار
در حاشیه برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش دکتر علی سعیدی رئیس مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه با دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این دیدار  دکتر علی سعیدی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه به دکتر ستاری، درخواست تسریع در پرداخت‌های جاری و ادامه مساعدت‌های معاونت ریاست جمهوری تا تکمیل شش فاز توسعه زیست بوم فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند را مطرح کرد.
همچنین در این دیدار علاوه بر ارائه دستاوردهای مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه به معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، از مساعدت‌های صورت گرفته از سوی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تقدیر به عمل آمد و درخواست تسریع در پرداخت برای تکمیل فاز دوم و شروع عملیات فاز سوم زیست بوم فناوری مورد طرح قرار گرفت.
لازم به توضیح است؛ جهت تکمیل فاز چهارم تا ششم زیست بوم فناوری دانشگاه بیرجند درخواست اختصاص اعتبار بیشتر از سوی دکتر سعیدی مطرح گردید که دکتر ستاری نیز دستورات لازم جهت مساعدت و همکاری را صادر نمود.