برگزاری هشتمین جلسه کمیته پژوهش استان در سال ۹۸

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۸ کد : ۶۳۱۶ اخبار آخرین اخبار
هشتمین جلسه کمیته پژوهش استان روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۱۰/۴ در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند تشکیل شد.
برگزاری هشتمین جلسه کمیته پژوهش استان در سال ۹۸

هشتمین جلسه کمیته پژوهش استان  چهرشنبه مورخ 4 دی ماه 1398 با حضور دکتر حمید رضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند و دبیر کمیته، آقای اکبری‌راد معاون مدیرکل برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری خراسان جنوبی، مهدی فاطمی مدیر آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و دکتر میری مقدم مدیر امور پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر نجفی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین در جلسه دستور کار جلسه را با توجه به دستورالعمل ابلاغی توسط دکتر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور قرائت نمود.

در ادامه جلسه طرح‌های ارسال شده از دبیرخانه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان توسط مجریان طرح‌های پژوهشی ارائه گردید و نمایندگان کمیته پژوهش استان به بحث و ارزیابی طرح های مذکور پرداختند.

آخرین ویرایش۰۷ دی ۱۳۹۸