در جدیدترین ارزیابی کمسیون نشریات علمی کشور کسب شد‎:‎

کسب رتبه «ب» برای نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای زعفران دانشگاه بیرجند

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۲ کد : ۹۶۴۶ اخبار آخرین اخبار
تعداد بازدید:۸۱۳
کسب رتبه «ب» برای نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای زعفران  دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، بر اساس آخرین ارزیابی صورت ‏گرفته توسط کمیسیون نشریات علمی کشور (سال 1398)، نشریه علمی پژوهشی " پژوهشهای ‏زعفران " توانست رتبه "ب" را به خود اختصاص دهد.‏
در این ارزیابی که در آن 1109 نشریه علمی شرکت داشتند؛ بر اساس آخرین شیوه نامه ‏ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری؛ نشریات به صورت خیلی ‏خوب (الف)، خوب (ب)، متوسط (ج)، ضعیف (د) و بین المللی مورد رتبه بندی قرار گرفتند.‏
از معیارها و شاخص‌های جدید برای ارزیابی نشریات می توان به انتشار به موقع، داشتن وبگاه ‏استاندارد، رعایت آیین نگارش و ساختار مناسب، رعایت فرآیند پذیرش مقالات و داوری ‏تخصصی، وضعیت نشریه در نمایه‌های استنادی تخصصی – اجتماعی، رعایت اخلاق علمی ‏نشر، جلوگیری از بروز تخلفات علمی و ...؛ اشاره کرد.

ورود به سایت نشریه پژوهش‌های زعفران

آخرین ویرایش۲۴ شهریور ۱۳۹۹