در جدیدترین ارزیابی کمسیون نشریات علمی کشور کسب شد:
کسب رتبه «ب» برای نشریه علمی پژوهشی پژوهشهای زعفران دانشگاه بیرجند
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات علمی کشور (سال 1398)، نشریه علمی پژوهشی " پژوهشهای زعفران " توانست رتبه "ب" را به خود اختصاص دهد.
در این ارزیابی که در آن 1109 نشریه علمی شرکت داشتند؛ بر اساس آخرین شیوه نامه ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری؛ نشریات به صورت خیلی خوب (الف)، خوب (ب)، متوسط (ج)، ضعیف (د) و بین المللی مورد رتبه بندی قرار گرفتند.
از معیارها و شاخصهای جدید برای ارزیابی نشریات می توان به انتشار به موقع، داشتن وبگاه استاندارد، رعایت آیین نگارش و ساختار مناسب، رعایت فرآیند پذیرش مقالات و داوری تخصصی، وضعیت نشریه در نمایههای استنادی تخصصی – اجتماعی، رعایت اخلاق علمی نشر، جلوگیری از بروز تخلفات علمی و ...؛ اشاره کرد.