برگزاری مراسم تکریم و بزرگداشت همکاران محترم بازنشسته دانشکده کشاورزی

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰ کد : ۱۷۵۵۷ اخبار دانشکده

همزمان با حلول ماه شعبان و میلاد خجسته و مسعود حضرت امام حسین (ع) مراسم بزرگداشت و تکریم همکاران محترم دانشکده کشاورزی که طی دوسال اخیر به افتخار بازنشستگی نائل شده اند روز یکشنبه 1400/12/15 ساعت 12:30 در محل باغ امیریه (باغ دانشکده کشاورزی) برگزار گردید.

در آغاز این مراسم پس از قرائت قرآن، دکتر شهیدی رئیس دانشکده کشاورزی ضمن خیر مقدم به مهیمانان و بخصوص بازنشستگان محترم اعیاد شعبانیه را تبریک گفتند و ضمن تقدیر از زحمات همه عزیزان در طول سی سال خدمت صادقانه برای همه آنها آرزوی سلامتی  و تندرستی کردند. در ادامه دکتر اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن تبریک میلاد امام حسین علیه السلام  از تمامی پیشکسوتان دانشکده تقدیر و تشکر کردند . سپس حجت الاسلام علیپور نماینده نهادرهبری در دانشکده به بحث انفاق و کمک به مستمندان در آستانه سال نو اشاره کردند و همگان را به لزوم رعایت این امر با توجه به آیه " لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّی تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ ما تُنْفِقُوا مِنْ شَیْ‏ءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلیمٌ " (هرگز به نیکى دست نمى‏ یابید، مگر آنکه از آنچه دوست دارید، (در راه خدا) انفاق کنید و بدانید هر چه را انفاق کنید، قطعاً خداوند به آن آگاه است.)سفارش کردند .

مراسم با مداحی آقای محمد زاده و تقدیم لوح تقدیر و هدایا به رسم یادبود در فضایی بسیار صمیمی و دوستانه خاتمه یافت.