برگزاری نشست هماهنگی روز جهانی موزه

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۶:۴۲ کد : ۱۳۰۴۱ اخبار برگزیده

به گزارش موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، نشست هماهنگی در خصوص ویژه برنامه های روز جهانی موزه با حضور مهندس سیدحامد حمیدزاده، مسئول اجرایی راه اندازی موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، دکتر رویا عقیلی، عضو تیم اجرایی موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه و طراح کلیپ ویژه این روز، شامگاه شنبه 25 اردیبهشت ماه و بصورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه که حدود یکساعت بطول انجامید، اعضای حاضر به گفتگو در خصوص کلیپ ویژه روز جهانی موزه پرداختند و موارد اصلاحی بررسی شد.
شایان ذکر است هرساله، 28 اردیبهشت به عنوان روز جهانی موزه و میراث فرهنگی گرامی داشته می‌شود. موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه نیز امسال را جهت هر چه باشکوتر برگزارشدن این روز بصورت ویژه برنامه ریزی کرده است.

برگزاری وبینار مجازی موزه های دانشگاهی، پیوند دانشگاه و جامعه، طراحی کلیپ ویژه این روز، ارسال پیامک و ..... از جمله برنامه هایی است که به همت اداره موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه برنامه ریزی شده است.