بازدید رئیس اسبق دانشگاه بیرجند از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۵:۱۹ کد : ۱۳۱۲۷ اخبار اخبار برگزیده
بازدید رئیس اسبق دانشگاه بیرجند از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

به گزارش موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، در ادامه بازدید مفاخر و نام‌آوران ، دکتر محمد حسن کریم پور، رئیس اسبق دانشگاه بیرجند از محل موزه و بخشهای مختلف آن بازدید بعمل آورد.

حمیدزاده، مسئول اجرائی راه اندازی موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در این بازدید که چهارشنبه 29 اردیبهشت ماه با حضور دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه و صمدی، رئیس اداره امور عمومی دانشگاه انجام شد، دکتر کریم‌پور ضمن بازید از بخشهای مرکز اسناد، باشگاه مفاخر و بازنشستگان، سالن اجتماعات موزه، موزه دانشگاه و آموزش، موزه علم و فناوری و ........ از دکتر خامسان در خصوص ایجاد این مرکز تقدیر کرد و بر لزوم حفظ میراث فرهنگی و نام آوران و نخبگان بیرجند تأکید کرد. دکتر خامسان، رئیس دانشگاه نیز گزارشی از روند فعالیتهای صورت گرفته ارائه کرد.

گفتنی است این بازدید حدود 3 ساعت بطول انجامید.