برگزاری نخستین جلسه پیش شورای موزه دانشگاه بیرجند

۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۰:۴۷ کد : ۱۳۴۴۷ اخبار اخبار برگزیده اخبار مهم
نخستین جلسه پیش شورای موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند، با حضور اعضای حقوقی این شورا برگزار شد.
برگزاری نخستین جلسه پیش شورای موزه دانشگاه بیرجند

نخستین جلسه پیش شورای موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، صبح روز یکشنبه 30 خرداد ماه با حضور اعضای حقوقی این شورا برگزار شد.
حمیدزاده، مسئول اجرایی راه اندازی موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای اساسنامه موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه که در جلسه هیئت امنای دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت، اولین جلسه این شورا با حضور دکتر خامسان، رئیس دانشگاه، دکتر اسلامی، معاون اداری مالی دانشگاه، دکتر نجفی، معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر جامی الاحمدی، رئیس کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه و اعضای کمیته اجرائی موزه برگزار شد. در این جلسه اعضا در خصوص انتخاب اعضای حقیقی این شورا و روند فعالیت های آتی موزه بحث و تبادل نظر کردند و در جریان روند فعالیت‌های اجرایی موزه قرار گرفتند. در حاشیه این جلسه اعضا از بخش‌های مختلف موزه بازدید کردند.