برگزاری نخستین جلسه دیدار با بزرگان دانشگاه

۰۷ تیر ۱۴۰۰ | ۰۲:۰۲ کد : ۱۳۵۲۴ اخبار اخبار برگزیده اخبار مهم
برگزاری نخستین جلسه دیدار با بزرگان دانشگاه

به گزارش موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، نخستین جلسه دیدار با بزرگان، عصر روز یکشنبه 6 تیرماه 1400 و با حضور دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه و آقای سیدنعمت حسینی، معاون اداری مالی اسبق و از پیشکسوتان دانشگاه برگزار شد.

حمیدزاده، مسئول اجرائی راه اندازی موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه در جهت بازخوانی آنچه در دانشگاه بیرجند از ابتدای پیدایش آن روی داده است، اقدام به برگزاری دیدارهایی با حضور بزرگان و پیشکسوتان دانشگاه نموده است که در اولین این جلسات جناب آقای سیدنعمت حسینی، از نخستین مسئولین دانشگاه بیرجند مهمان موزه بودند. ایشان ضمن بیان چگونگی دریافت مجوزهای لازم در خصوص ایجاد دانشگاه بیرجند در سال 1356، به تشریح اقداماتی که در هر دوره از دانشگاه بیرجند صورت گرفت، پرداختند.

دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: امیدواریم با برگزاری مرتب این جلسات بتوانیم بر بازنمایی دانشگاه بیرجند در سطح جامعه گام مهمی برداریم.