اهدای بخشی از وسایل شخصی پروفسور گنجی به موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه

۰۸ تیر ۱۴۰۰ | ۰۱:۰۵ کد : ۱۳۵۳۸ اخبار اخبار اهدا
بخشی از وسایل شخصی پروفسور گنجی به موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه اهداء شد.
اهدای بخشی از وسایل شخصی پروفسور گنجی به موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه

به گزارش موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، بخشی از وسایل شخصی پروفسور محمدحسن گنجی، رئیس فقید دانشگاه بیرجند و پروفسور غلامعلی ناصح، به موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند اهداء شد.
حمیدزاده، مسئول راه اندازی موزه و مرکز اسناد ومفاخر دانشگاه گفت: در حاشیه چهارمین جلسه هیأت اجرایی موزه، بخشی از وسایل شخصی پروفسور گنجی و پروفسور غلامعلی ناصح شامل ماشین تایپ شخصی، آلبوم شخصی و همچنین تجهیزات پزشکی(اتوسکوپ) توسط آقای مصطفی حداد، از همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی به موزه دانشگاه اهداء شد. همچنین تعداد  25 عکس از مجموعه عکسهای پروفسور گنجی و پروفسور غلامعلی ناصح نیز توسط ایشان به موزه دانشگاه اهداء شد. حمیدزاده در پایان ضمن تشکراز همکارانی که تاکنون با موزه همکاری و مشارکت داشته اند، از همکاران دانشگاهی خواست چنانچه هرگونه تصاویر، وسایل، اسناد و ...... که به غنی تر شدن موزه دانشگاه کمک می کند، را در اختیار دارند، به موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه تحویل  تا به نام خودشان در محل موزه ثبت و نگهداری شود.