با حضور دکتر سید محمد حسین قریشی، دومین نشست دیدار با پیشکسوتان دانشگاه برگزار شد

۱۴ تیر ۱۴۰۰ | ۰۱:۰۸ کد : ۱۳۶۱۵ اخبار اخبار برگزیده اخبار مهم
دومین جلسه دیدار با پیشکسوتان دانشگاه، یکشنبه ۱۳ تیرماه برگزار شد.

در ادامه سلسله جلسات دیدار با پیشکسوتان دانشگاه، دومین نشست با حضور دکتر سید محمد حسین قریشی و دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه، یکشنبه 13 تیر ماه و در محل اتاق مدیریت موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه  برگزار شد.

به گزارش موزه و مرکز اسناد و مفاخر د انشگاه، دکتر خامسان در ابتدای این جلسه ضمن تشریح فعالیتهای صورت گرفته در مجموعه موزه، خاطر نشان کرد: در این جلسات تصمیم داریم تا نسبت به بازخوانی اتفاقات مهمی که در 44 سال اخیر در جریان دانشگاه بیرجند روی داده بپردازیم.

در ادامه، دکتر سید محمد حسین قریشی، عضو بازنشسته هیأت علمی دانشکده ادبیات و اولین رئیس دانشکده هنر دانشگاه بیرجند، به بازخوانی نحوه تأسیس دانشکده هنر، دانشکده ادبیات و رویدادهایی که در معاونت فرهنگی و اجتماعی رخ داده است، پرداخت.

آخرین ویرایش۱۵ تیر ۱۴۰۰