با حضور دکتر احمد خامسان، نشست مشترک موزه و اعضای جشنواره شکوه شرق برگزار شد

۲۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۱:۰۳ کد : ۱۳۶۹۲ اخبار اخبار برگزیده اخبار مهم
با حضور دکتر احمد خامسان، نشست مشترک موزه و اعضای جشنواره شکوه شرق برگزار شد

به گزارش موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، جلسه مشترک موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه و اعضای نخستین جشنواره شکوه شرق صبح روز یکشنبه، 20 تیرماه در محل اتاق مدیریت موزه دانشگاه برگزار شد. در این جلسه که با حضور دکتر احمد خامسان، رئیبس دانشگاه؛ دکتر سامان فرزین، دبیر اجرائی جشنواره شکوه شرق؛ دکتر سید علیرضا ذوالفقاری، دبیر علمی جشنواره شکوه شرق و مهندس سیدحامد حمیدزاده، مسئول اجرائی راه اندازی موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند برگزار شد، اعضای حاضر در جلسه در خصوص برگزاری هر چه بهتر این جشنواره به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ایجاد ارتباط بیشتر با مجموعه های فرهنگی استان و تعامل بیشتر با آنان در جهت مشارکت حداکثری از مباحث مطرح شده در این نشست بود. در حاشیه این جلسه اعضاء از بخشهای مختلف موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بازدید کردند.