بازدید دکتر فاطمه هادوی از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

به گزارش موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، با حضور دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و سایر اعضای تیم اجرایی موزه، دکتر فاطمه هادوی ، عضو هیأت امنای بنیاد حامیان دانشگاه و نوه آیت الله هادوی از قسمت‌های مختلف موزه بازدید بعمل آمد.

دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند در این دیدار ضمن تکریم مقام آیت الله هادوی، گفت: بدون شک وجود ایشان عامل حیات و تشکیل مدرسه شوکتیه بود. وی افزود: تلاش ما این است در این مجموعه در جهت تکریم مفاخر و نام آوران بیرجند گام های مهمی برداریم.

مهندس سید حامد حمیدزاده، رئیس موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در این دیدار خانم دکتر هادوی از بخش‌های در حال ساخت موزه دانشگاه بازدید بعمل آوردند و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.
گفتنی است ساخت موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه از سال 99 آغاز و هم اکنون مراحل پایانی خود را می گذراند.

کلید واژه ها: بازدید