درگذشت استاد فرهیخته شادروان دکتر محمدرضا شریف آزاده

پیام تسلیت موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند
۰۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۳:۰۲ کد : ۱۸۷۴۱ اخبار

پیام تسلیت موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند  در پی درگذشت دکتر محمدرضا شریف آزاه،  واقف نیک اندیش و استاد پیشکسوت دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی

متن پیام  تسلیت موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند به شرح زیر است:

سعدیا مرد نکو نام نمیرد هرگز               مرده آنست که نامش به نکویی نبرند

در گذشت استاد فرهیخته و والا مقام شادروان دکتر «محمدرضا شریف آزاده»  واقف نیک اندیش و استاد پیشکسوت دانشگاه علامه طباطبایی که  سالها در این دانشگاه  با عشق و علاقه مشغول تدریس به فرزندان این مرز و بوم بود  موجب تأسف و تأثر گردید. بی تردید التیام فقدان جانسوز این استاد وارسته جز با رضایت بر مشیّت الهی میسّر نخواهد بود. خاندان معزز شریف و بویژه مرحوم دکتر شریف آزاد، با همتی بلند مجموعه‌ای نفیس از نسخ خطی، کتب چاپ سنگی را به موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند اهدا کردند که نام نیکشان را همیشه در یادها ماندگار خواهد کرد. موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند، این مصیبت وارده را خاندان معزز شریف و عموم مردم استان تسلیت گفته و از خداوند منان برای آن عزیز از دست رفته؛ غفران و رضوان الهی و برای سایر بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل را مسئلت می‌نماید.

"موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند"

آخرین ویرایش۱۹ خرداد ۱۴۰۱

نظر شما :